Sammenstøbning af betonelementer

Hos ServicePatruljen er kvalitet, godkendt arbejde og tilfredse kunder vores centrale værdier. Vi er specialiseret inden for sammenstøbning af betonelementer. Vi sætter kvaliteten i højsædet og derfor følger vi – i samarbejde med Marlon & Kroghs den danske BEF bullitin No 5. som sikrer, at byggeriet bliver støbt under de korrekte forhold.

Alle vore sammenstøbere har fortaget kursus i samarbejde med: AMU Nordjylland, Kroghs A/S & Jørn Glad. Vi er kvalitetsbeviste fra start til slut.

Derfor tilbyder vi – hvis I ønsker det – trykprøver af den pågældende mørtel til sammenstøbning, for at sikre den rigtige prisme, Fck Pr. MPa og at V/C talene stemmer overens med, hvad producenten af mørtlen selv reklamerer med. Dette sikrer, at holdbarheden for sammenstøbningerne til det pågældende byggeri er korrekt.

Vi tilbyder prøver af ALT arbejde, indeholdende:

Destruktive
  • Kerneudboring
  • Visuel Inspektion i borehuller
Ikke-Destruktive
  • Ultralyd plus ekko
  • Impakt-ekko
  • Røntgen

Når valget tilfalder os, til at udføre sammenstøbningen for jeres elementmontage, er du sikret et resultat i særklasse. Vi ved, hvor vigtigt det er, at arbejdet udføres 100% korrekt, og vi er specialister helt ud i fingerspidserne.  Ingen fuge er hverken for stor eller lille, når det vedrører vores kompetencer inden for diverse typer betonarbejde og sammenstøbninger, og vores sammenstøbere følger altid med montagen, uanset størrelsen af jeres projekt eller erfaringer. Vi udforsker også løbende betonteknologi og mere effektive løsninger, så vores kunder altid er sikret de nyeste løsninger på markedet. Vi er særligt erfarne inden for større byggeprojekter som f.eks. boligblokke, lejligheder, domiciler, haller eller parcelhuse. Kort sagt: Servicepatruljen støber alle typer opgaver.