Om os

Servicepatruljen har hovedkontor i den lille by Lem, og derfra arbejder vi mobilt i både Danmark, Irland, Sverige og Norge. Virksomheden blev stiftet i 2018, og vi stræber efter at servicere private såvel som erhverv med innovative og sikre løsninger.

I samarbejde med vores partnere udforsker vi altid nye måder at udføre arbejdet på, og af den grund sikrer vi dig effektivitet, kvalitet og god service – og dermed en billigere løsning til dit næste bygge- og anlægsprojekt.

Når du samarbejder med os, er du garanteret kvalificerede og erfarne medarbejdere, som knokler, da vi sætter en dyd i at levere et ordentligt stykke arbejde samt en god service til vores kunder.

Vi udlejer kvalificeret mandskab og maskineri, og vi tilbyder sikkerhedsværn med gratis konsultationer efter kundens behov og krav, for vi ønsker, at jeres virksomhed kan følge med i den danske industri, som i forvejen er presset. Derfor stiller vi med garanti et mandskab klar inden for 24 timer, så I når jeres målsætninger i din virksomhed.

Vores koncept er simpel: ”Hvorfor ikke bare gøre det rigtigt første gang?”

Dette motto går igen i alt, hvad vi foretager os, og derfor kan du forvente kvalitet, kvalificerede og imødekommende medarbejdere samt klare aftaler. Når arbejdet er færdigt, så er det gjort ordentligt, og vi arbejder ikke med hængepartier, mangler eller dårlige undskyldninger.

Vi stræber efter at levere de mest effektive løsninger i udførelsen af arbejdet, så vi også imødekommer kundens økonomiske situation. Derfor er du hos Servicepatruljen altid sikret en billigere timepris end hos vores konkurrenter, da alt arbejdet er inkluderet fra vores første arbejdsdag.

Det tilbyder vi

Hos Servicepatruljen er vi specialiserede inden for elementmontage – især med henblik på elementsammenstøbning eller fugning af betonelementer foruden sikkerhedsværn til lager, industri eller transport samt salg, leasing og leje af trucks. Inden for elementmontage tilbyder vi kvalificerede medarbejdere, som er fagspecialister inden for henholdsvis montage, elementsammenstøbning, armering og forskalling. Du er dermed sikret solid og kompetent byggepladsservice og kvalitetsarbejde fra første arbejdsdag.

Sikkerhed er en prioritet hos os, da vores kunder skal kunne udføre et effektivt stykke arbejde under de korrekte sikkerhedsforhold samt de bekendtgørelser, der vedrører arbejdet.
Vi har sikkerhedsløsninger til lager og logistik, byggeri og anlæg samt industri og produktion i samarbejde med vores partner Safezone Nordic.

Vi er stolte leverandører af Combilift-trucks, og vi ønsker at servicere jeres virksomhed med effektive og holdbare maskiner, som er tilpasset netop jeres arbejde. Derfor tilbydes leje, leasing, salg og ikke mindst service og vedligeholdelse af Combilift-trucks. Med henblik på at effektivisere jeres virksomhed tilbyder vi uforpligtende tilbud eller besøg i forbindelse med vores arbejde, så vi både kan hjælpe jeres virksomhed økonomisk samt sikkerheds- og tidsmæssigt.

Fokus på kvalitet, sikkerhed samt miljøvenlige og holdbare løsninger

Vores kunder skal markedsføre byggerier, som de kan være stolte af, og dét er de garanteret, når de samarbejder med os. I alle projekter tilbyder vi en gennemgående KS (kvalitetssikring), så vi undgår fejl og misforståelser, og vores kunder opnår de absolut bedste resultater i sidste ende.

Kvalitetssikringen kan efterfølgende anvendes som dokumentation for kvaliteten af byggeriet, hvilket vi hos Servicepatruljen ser som et kvalitetsstempel på vores arbejde.

I samarbejde med Combilift udfører vi løbende konsultationer med henblik på at effektivisere dine lager- og logistikløsninger. Vi tilbyder altså en anerkendt og tung samarbejdspartner, som kan løfte dine behov, krav og forventninger til både mere økonomiske og bæredygtige løsninger.

Vi vil gerne skåne miljøet mest muligt, og derfor er 90% af vores løsninger elektroniske. Ved udgangen af 2023 forventes alle vores løsninger at være uden diesel- og benzinmotorer.

Hos Servicepatruljen er sikkerhed en nødvendighed frem for blot en mulighed. Vi følger alle ATs bekendtgørelser, og på den baggrund udføres alt vores montage af sikkerhedsværn i henhold til producenternes anvisninger, ligesom det selvfølgelig sker efter de gældende regler for sikkerhed, som er påbudt jeres erhverv.

Sidder du med spørgsmål til vores services, maskiner eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Vores kompetente og imødekommende team står klar til at hjælpe dig.

Emil Winther Rittmeyer
Indehaver
Mike S. Serup
Indehaver