Gaffeltrucks

Der er tale om gaffeltrucks af den højeste kvalitet – skræddersyet til dine behov. Vi gør i alt med salg, leasing eller udlejning af gaffeltrucks fra Combilift. Uanset om du er fra privat- eller erhvervssektoren, tilbyder vi dig muligheden for at effektivisere din tid, både økonomisk,kvalitetsmæssigt og sikkerhedsmæssigt.

Gaffeltrucks

Gaffeltrucks

Hos ServicePatruljen har vi et stærkt samarbejde med Combilift. Det gør os i stand til at tilbyde en tung kvalitet samt en sikker gaffeltruck, direkte fra Irland og hjem til dig.
Vi forhandler både de nyeste, bedste og mest innovative gaffeltrucks fra producenten Combilift A/S. Det er kvalitetsmaskiner, som sigter efter at effektivisere dit arbejde. Den gode kvalitet er forbundet med en personlig service, som vi vægter utroligt højt, og derfor udvælger vi også nøje de gaffeltruck, som vi forhandler. Dertil kommer vores imødekommende kollegaer gerne ud og udfører GRATIS konsulentarbejde. Herudfra kommer vi med forslag til effektiviseringer, som gavner din forretning og ikke mindst arbejdsglæden for dit personale.

Combilift lever efter sloganet: ”Do more with less”. Ud fra det løser de forskellige problematikker i forbindelse med håndtering af materialer, og deres innovative tilgang gør, at den aerodynamiske teknologi, går aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet, du kan roligt handle, lease eller leje gennem os.

Combilift så dagens lys i 1998, virksomheden er fra Irland, på få år voksede virksomheden sig enorm. Den dag i dag, er Combilift en global markedsleder inden for gaffeltrucks & – specialmaskiner, og deres gaffeltrucks er udviklet med fokus på brugervenlighed. Det hjælper både os og vores kunder med at håndtere besværligt materiale. Det er noget, vi her hos ServicePatruljen er vilde med.

Derfor kan du roligt investere dine penge i disse trucks. Der medfølger ved køb af vores AM-Series gaffeltruck, en garanti på 5000 timer, altså hele 5 år, hvor du kan løfte det dobbelte på den halve tid.

Du er garanteret innovative samt fuldt certificerede og dokumenterede løsninger med fokus på især effektivitet og sikkerhed, når du køber, lejer eller leaser gennem os.

Kunden i centrum

Hos Servicepatruljen er kunden vores førsteprioritet, hvilket dermed altså også gælder jeres behov og krav til billige gaffeltrucks, og vi stræber efter at opbygge relationer, der bunder i tillid og tryghed.