Elementmontage

Er du på udkig efter en kompetent entreprenør, der kan løse diverse opgaver indenfor elementmontage eller andet byggeri- og anlægsarbejde, er du endt det helt rigtige sted. Servicepatruljens kyndige personale er specialiseret i at løse opgaver indenfor montagearbejde hos dig – både sikkert, effektivt og inden for den planlagte tidsramme.


Professionel elementmontage

Hos Servicepatruljen har vi speciale inden for elementmontage. Dertil har vi særligt specialiseret os inden for beton- og sammenstøbninger, og derfor får du mange års erfaring, når du vælger os. Vi arbejder efter den danske bulletin no. 5. Yderligere tilbyder vi armering, forskalling og byggepladsservice, så uanset opgaven er vores kompetente og dygtige team klar til at servicere jer. Vi er yderst fleksible inden for montage, da vi arbejder med betonelementer, stål og gasbeton.

Fagspecialister: Fugning af betonelementer

Ingen fuge er hverken for stor eller lille, når det vedrører vores kompetencer inden for diverse typer betonarbejde og sammenstøbninger, og vores sammenstøbere følger altid med montagen, uanset størrelsen af jeres projekt eller erfaringer. Vi udforsker også løbende betonteknologi og mere effektive løsninger, så vores kunder altid er sikret de nyeste løsninger på markedet. Vi er særligt erfarne inden for større byggeprojekter som f.eks. boligblokke, lejligheder, domiciler, haller eller parcelhuse, og vi servicerer yderligere også med beton til bjælker, trapper eller altaner. Kort sagt: Servicepatruljen støber alle typer opgaver.

Vi arbejder med forskellige typer materialer, og det afhænger blot af behovene og kravene i jeres projekter. Håndteringen er forbundet med selve udførelsen og med henblik på at sikre, du får den bedste kvalitet til dit byggeri. Det er vores kernekompetence, og det har enorm betydning for byggeriets varme- og lydisolering, brandfare og i særdeleshed for bygningens levetid og behov for reparationer. Desværre har en kvalitetssammenstøbning også negative effekter. Efter byggeriets levetid, når bygningen skal nedrives, har vores undersøgelser påvist, at de betonelementer, der i sin tid blev sammenstøbt, næsten er umulige at genanvende. Dette har en enorm påvirkning på vores miljø, da der bliver brugt store mængder CO2 til produktionen af præfabrikerede betonelementer. Servicepatruljen er derfor lige nu i gang med at udforske alternative teknologier, som kan bidrage til et bedre miljø, der er 100% CO2-neutralt.

Hvorfor os?

Skulle dit ønske falde på os i forhold til kommende montagearbejde, så skal du vide, at Servicepatruljen bestræber sig på at udføre jeres byggeri- og anlægsarbejde 100% korrekt, efter gældende standarder og uden hængepartier og udskudte deadlines. Alt vores personale sætter en ære i at levere et grundigt stykke arbejde, og alle kommer med en stærk faglighed samt solid erfaring. Af netop disse grunde kan du roligt samarbejde med os på dit næste projekt. Servicepatruljen samler på ekspertisen og erfaringen, som er nødvendig for at kunne levere den rigtige indsats for jeres byggeri.

Servicepatruljen udfører arbejde i hele Danmark

Uanset hvilken type byggeprojekt du har, og hvor i landet det ligger, er vi klar til at servicere dig. Derudover findes andre dele af virksomheden i lande som Irland, Sverige og Norge.

Det er altså ikke uden grund, at vi kalder os selv fleksible og specialiserede inden for en lang række forskellige montageopgaver i forbindelse med både større og mindre byggerier.

Hos Servicepatruljen handler det om at have et solidt grundlag før opstarten af både byggeprojekter og samarbejder, og derfor lægger vi stor vægt på rådgivning og sparring af personale samt kunder. Det er vigtigt for os, at vores opgaver ender med et resultat og et arbejde, som vi alle kan være tilfredse med. Har du brug for en kompetent og imødekommende entreprenør, som overholder aftalerne, er vi altså den helt rette til opgaven.

Sikkerheden under arbejdet

Når du får udført arbejde af Servicepatruljen, er du garanteret de korrekte og anviste sikkerhedsforhold, der efterlever bekendtgørelserne inden for byggeri og anlæg, som Arbejdstilsynet har udstedt.

Sikkerheden skal være i top, da simple fejl kan risikere at koste liv, og derfor stiler vi hos Servicepatruljen hele tiden efter at øge sikkerheden og finde nye måder at forbedre sikkerhedsløsningerne på. Elementmontage kan være livsfarligt, og det er ofte kompliceret arbejde. Konsekvenserne af uheld inden for byggeri- og anlægsbranchen er typisk alvorlige men, som kan risikere at følge uheldige medarbejdere resten af livet.

Derfor er både arbejdsmiljø og sikkerhed vores højeste prioriteter, og vi gennemfører ikke arbejdet, hvis det ikke er sikkerheds- eller sundhedsmæssigt forsvarligt.

Vores personale såvel som kunderne skal have de bedste arbejdsforhold, og det går vi aldrig på kompromis med. Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vi overholder alle regler omkring sikkerhed til punkt og prikke.

Alle vores medarbejdere modtager forinden opgaverne en grundig gennemgang af alle regler og ønsker, som er aktuelle for udførelsen af arbejdet i de forskellige projekter, som de bliver tilknyttet.

De ved, hvad der skal foretages, og derudfra udfører de arbejdet både effektivt, sikkert og til tiden.

Vi har ikke kun hænderne skruet ordentligt på – også vores værdier er i vinkel. Derfor står vi altid klar med tilbud, byggepladsservice, sikkerhed og konsultationer i forbindelse med dit kommende byggeprojekt. Du er altså sikret effektiv og personlig service, når du vælger os, og du kan altid forvente at få imødekommende rådgivning og et stærkt samarbejde.

Vil du gerne høre mere?

Vil du høre mere om vores erfaring med elementmontage, om virksomheden generelt eller noget helt tredje? Du er altid velkommen til at kontakte os  vedrørende spørgsmål til vores virksomhed eller vores arbejdsgange. Vores team af dedikerede og professionelle medarbejdere står klar til at finde den bedst mulige løsning for dig.